Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

NRC ‘lifestyle’

leave a comment

De nieuwe hoofdredacteur van NRC Handelsblad, Peter Vandermeersch, beweert steeds dat de vernieuwde NRC Handelsblad (nu op tabloidformaat) ouderwets degelijke journalistiek blijft bieden. Of de hoofdredacteur het door heeft, weet ik niet, maar het is evident dat er steeds meer onnieuws in de krant doordringt.

Op de voorpagina van gisteren wordt zeker een derde van de redactionele ruimte ingenomen door een glamourfoto, die ook nog eens van een van fraude verdachte vastgoedman blijkt te zijn. Verdachte als glamourmodel. Daarnaast is nog slechts ruimte voor twee artikelen met echt nieuws.

Binnen in de krant aandacht voor het ondergoed van Anouk.

Serieuze journalistiek? Nee, niet echt, mijnheer Vandermeersch.

Voorpagina NRC 10 maart 2011

Artikeltje over Anouks ondergoed

Meer mediacommentaren

Written by Bert Ernste

maart 11th, 2011 at 11:29 am

Leave a Reply