Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Ongelofelijk moedig

leave a comment

Een vrouw bezocht het graf van haar vader op de begraafplaats Parque das Palmeiras in Ferraz de Vasconcelos (SP, Brazilië), toen ze een auto van de militaire politie de begraafplaats op zag rijden. Ze zag hoe de politieagenten een verdachte uit de politieauto trokken en op hem schoten. De vrouw belde naar het alarmnummer en gaf de moord door de politieagenten door, compleet met het kenteken van de politiewagen.

Aan de telefoon van het alarmnummer is te horen, hoe een van de agenten de vrouw in de gaten krijgt en naar haar toeloopt. De vrouw zegt tegen het alarmnummer dat ze bang is ook vermoord te worden, maar desondanks spreekt ze de politieagent aan en beschuldigt hem dat hij op de verdachte heeft geschoten. De agent beweert dat ze eerste hulp verleenden. De vrouw zegt in niet mis te verstane bewoordingen dat dat een leugen is. “U moet leven met uw geweten”, voegt ze hem toe.

Vreselijk dapper.

Meer (in het Portugees).

Meer Brazilië

Written by Bert Ernste

april 5th, 2011 at 8:09 pm

Leave a Reply