Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Liefde voor São Paulo

leave a comment

Ik heb al vaker geschreven dat São Paulo veel meer is dan een drukke stad vol wolkenkrabbers. Ook citeerde ik eerder architect Isay Weinfeld: “Het totale gebrek aan persoonlijkheid van São Paulo is haar persoonlijkheid geworden. De stad is een mengsel van vreemde dingen, vreemde architectuur, vreemde gezichten en vreemde kleuren.” São Paulo is veel aantrekkelijker dan de stad op het eerste gezicht lijkt, maar desondanks verbaas ik me nog steeds over de grote liefde, die veel inwoners van São Paulo voor hun stad hebben.

Musicus en schilder Passoca lanceert deze maand zijn nieuwe CD Suite Paulistana (Paulistaanse suite), een ode aan São Paulo, deze maand 458 jaar oud.

Hier een interview (in het Portugees) met Passoca over zijn nieuwe CD met muziekfragmenten:

 Foto interview Passoca

Meer Brazilië

Written by Bert Ernste

januari 17th, 2012 at 8:37 pm

Posted in Brazilie

Tagged with , , , ,

Leave a Reply