Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Fiets en fietsen

one comment

Foto van fiets tegen paal en volle fietsenrekken

Jaarbeursplein, Utrecht 2011

Fietsen nemen per rijwiel weinig ruimte in, maar nu in de steden steeds meer mensen de fiets pakken, dreigen er onder andere rond stations fietsparkeerproblemen te ontstaan. Op de foto (uit 2011) de overvolle fietsenrekken aan de Jaarbeurskant van het Centraal Station te Utrecht. Hier leest u meer over fietsen in de stad Utrecht.

Meer foto’s

Written by Bert Ernste

april 11th, 2013 at 9:05 am

One Response to 'Fiets en fietsen'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Fiets en fietsen'.

  1. Het schijnt niet zozeer te zijn dat meer mensen de fiets pakken, maar dat meer mensen een fiets achterlaten, m.n. bij het station. De oplossing in Amsterdam, een heuse parkeergarageflat voor fietsen, vind ik eleganter dan de stapelrekken hier in Utrecht, die meer ogen al een fietsenkerkhof.

    rookvogelwachter

    11 apr 13 at 22:18

Leave a Reply