Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Vlaamse gaai

leave a comment

Foto van Vlaamse gaai in het gras

Doetinchem 2013

Ik probeerde al een tijd lang om een Vlaamse gaai voor de lens te krijgen, maar het zijn waakse beesten die hun omgeving goed in de gaten houden. Steeds vlogen ze weg voordat ik de camera kon richten.

Zo wandelde ik pas geleden heel rustig een stukje terug, omdat ik een Vlaamse gaai op een tak zag. Blij verrast zag ik dat hij er nog steeds zat, toen ik op de plek kwam van waar ik hem wilde fotograferen. Ik tilde de camera naar het oog en zag een lege tak. Weer mis.

Deze in het gras is dan wel gelukt, maar het was de enige foto die ik kon knippen. Ook deze gaai vertrok heel snel.

Meer foto’s

Written by Bert Ernste

april 21st, 2013 at 7:31 am

Leave a Reply