Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

São Paulo, die grote stad

leave a comment

Foto van uitzicht over São Paulo

São Paulo (SP) gezien vanaf de Torre Banespa, Brazilië 2013

São Paulo, de hoofdstad van de gelijknamige deelstaat in Brazilië, blijft imponeren. Groot, bruisend, druk en vol. Met het rijke culturele leven van een wereldstad, maar ook met de armoede en sociale problemen van grote steden.

De kerk rechts is de kathedraal van São Paulo.

Met deze foto draag ik bij aan het stereotype beeld van São Paulo: wolkenkrabbers. Dat beeld klopt, zoals hier te zien is, maar het is maar een deel van de werkelijkheid. De komende dagen daarom wat andere beelden van São Paulo.

Meer Brazilië | Meer foto’s

Written by Bert Ernste

november 3rd, 2013 at 8:15 am

Leave a Reply