Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Vliegenzwam

5 comments

Foto van rode paddenstoel met witte stippen

Terborg (Achterhoek) 2013

Meer foto’s

Written by Bert Ernste

januari 1st, 2014 at 8:25 am

5 Responses to 'Vliegenzwam'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Vliegenzwam'.

 1. Vanmorgen om zes uur besloot ik mijn word kennis op te frissen en toen zag ik op de plank aangeschafte boeken met een stoflaag enige boeken over digitale fotografie wat mij aan mijn voornemens voor 2013 deed denken en gelukkig zag ik nu net jouw Blog en foto en kan ik de boeken verder stof laten verzamelen. Zolang er andere mensen zijn die mij pareltjes laten zien vind ik het wel best zo…

  Heel erg mooi dus, bedankt.

  timmerark

  1 jan 14 at 09:57

 2. Veel dank voor de vriendelijke complimenten.

  Bert Ernste

  1 jan 14 at 10:45

 3. Dit is wel een heel mooi exemplaar. Als ik kabouter was, ging ik erop zitten en kwam ik er niet meer vanaf.

  Constant Coolsma

  1 jan 14 at 11:21

 4. Mooi zeg! (Stiekem zie ik er ook het huisje van kabouter plop in haha heel leuk! With love ♥ S.

 5. Wat een mooie, en mooi in beeld ook.

  renelouman1950

  1 jan 14 at 21:35

Leave a Reply