Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Libelle

one comment

Foto van libelle op vinger

Lage Vuursche (Utrecht) 2014

Mijn wijsvinger kromde zich om af te drukken voor een foto in het natuurgebied bij Lage Vuursche. Net voordat ik de knop zou indrukken, landde deze libelle op de gekromde vinger. Ik liet met mijn rechterhand de camera los en probeerde met mijn linkerhand de camera op de libelle te richten en de knop in te drukken. Allemaal in slow motion om de libelle niet te verjagen.

Meer foto’s

Written by Bert Ernste

augustus 29th, 2014 at 6:33 am

One Response to 'Libelle'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Libelle'.

  1. Zo te lezen wilde die libelle echt op jouw foto! Prima gelukt.

    Constant Coolsma

    29 aug 14 at 09:43

Leave a Reply