Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Zo handhaaf je eenrichtingverkeer

2 comments

Foto van tsraatje met metalen tanden in weg

Foto van beweegbare, metalen tanden in wegIstanbul (Turkije) 2014

Met dergelijke beweegbare tanden in de weg is de handhaving van het eenrichtingverkeer gegarandeerd. De tanden bewegen mee als een auto de weg afdaalt, een auto die omhoog gaat blijft gegarandeerd steken.

(Foto rechts groter door erop te klikken.)

Written by Bert Ernste

juni 10th, 2015 at 6:35 am

2 Responses to 'Zo handhaaf je eenrichtingverkeer'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Zo handhaaf je eenrichtingverkeer'.

  1. Ik ben deze rond 1990 op een parkeerterrein in Chicago tegengekomen. We moesten een huurauto naar een andere luchthaven terugbrengen en zo kon je wel bij hun het parkeerterrein op, maar er niet meer af. En toen hadden we in de gaten dat we op het verkeerde parkeerterrein stonden. Na een kwartiertje struinen hebben we 2 planken gevonden en is het alsnog gelukt. Hulp was er niet, het was een onbemand parkeerterrein.

    Ximaar

    10 jun 15 at 08:13

  2. Harde maatregelen!

    Constant Coolsma

    10 jun 15 at 11:18

Leave a Reply