Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Glazenwassers

2 comments

Foto van galzenwassers hoog in toren

Utrecht 2014

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit er gevaarlijker uit ziet dan het is, want de glazenwassers werken in een gang van glas, dus tussen twee glazen wanden in. Het gaat hier om de zogenoemde Rabo-toren. Nu ik nog eens goed kijk, vraag ik me af of het wel glazenwassers zijn. Wellicht zijn het klusjesmannen die de afdichting van de ruiten in orde maken.

Written by Bert Ernste

juni 17th, 2015 at 6:34 am

2 Responses to 'Glazenwassers'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Glazenwassers'.

  1. Ondanks de extra glazen wand ,zou ik het doodeng vinden om daar te staan. het zijn inderdaad vast geen glazenwassers .

    Marie Sassen-Doyer

    17 jun 15 at 07:46

  2. Ook voor mij geldt: dubbel glas of niet, dank u, liever niet.

    Constant Coolsma

    17 jun 15 at 11:16

Leave a Reply