Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Beestje in de bloemkool

3 comments

Foto van rupsje in bloemkool

São Paulo (SP) Brazilië 2015

En ik maar denken dat ik de bloemkool goed gewassen had …

Written by Bert Ernste

juli 21st, 2015 at 6:28 am

3 Responses to 'Beestje in de bloemkool'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Beestje in de bloemkool'.

 1. Deze beestjes moeten OOk eten maar ik heb ze liever niet in mijn tuin.

  Marie Sassen-Doyer

  21 jul 15 at 10:29

 2. Wel een echt fotomodel, zoals jij hem op de gevoelige plaat hebt vastgelegd. Oude man hè, die het nog over ‘de gevoelige plaat’ heeft.

  Constant Coolsma

  21 jul 15 at 13:37

 3. Oude man? Inderdaad ben je (zijn wij) uit de tijd van de analoge fotografie (term van nu). De echte plaatcamera was er in mijn tijd al niet meer behalve voor architectuurfotografie, maar natuurlijk nog wel de lichtgevoelige film. Ik heb nog een donkere kamer gehad waar ik zelf films ontwikkelde en foto’s afdrukte. Andere tijden … De digitale fotografie heeft trouwens wel veel voordelen.

  Bert Ernste

  21 jul 15 at 13:52

Leave a Reply