Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Johan Maurits van Nassau, de Braziliaan

2 comments

Foto van standbeeld in park

Recife (PE) Brazilië 2015

Op de Praça da República (Plein van de Republiek) in de Braziliaanse stad Recife staat niet alleen de baobab die gisteren op dit weblog stond, maar ook een standbeeld van prins Johan Maurits van Nassau-Siegen, de gouverneur van Nederlands Brazilië. Op de achtergrond het Paleis van Justitie, op de plek waar in de zeventiende eeuw Vrijburg stond, het paleis van Johan Maurits.

Written by Bert Ernste

april 23rd, 2016 at 5:32 am

2 Responses to 'Johan Maurits van Nassau, de Braziliaan'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Johan Maurits van Nassau, de Braziliaan'.

  1. Mooi om zijn beeld te zien Ik wist wel dat de nederlanders in dat gebied van Brazilie in handen hadden gehad Ik wist niet dat johan gouverneur was geweest . Het verbaast mij dat alle antwoorden die ik op deze blog schrijf ,later zijn te lezen op google, als je mijn naam in tikt.Kan dit ook anders ???

    Marie Sassen - Doyer

    23 apr 16 at 10:58

  2. Dat is een goede vraag. In beginsel is alles wat je op een openbare internetpagina zet, zichtbaar voor iedereen, dus ook voor zoekmachines als Google. Ik weet niet of er een instelling is om de reacties niet op te laten nemen in die zoekmachines. Ik heb er al even naar gezocht, maar nog niet gevonden. Ik zoek verder.

    Bert Ernste

    23 apr 16 at 15:13

Leave a Reply