Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Een bij of zo

2 comments

Foto van insect

Utrecht 2015

Dit is een bij of zo. Ik zeg ‘of zo’, omdat er heel veel insecten zijn, waarvan sommige in mijn lekenogen op een bij lijken, maar een soort vlieg blijken te zijn. Ik heb dus maar niet geprobeerd dit beestje een naam te geven.

Written by Bert Ernste

januari 5th, 2017 at 6:27 am

2 Responses to 'Een bij of zo'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Een bij of zo'.

  1. Zonder naam is hij ook prachtig met dat geel en bruin.!!

  2. Eerst zag ik hem op mijn telefoonscherm en kon ik hem niet ‘ontcijferen’. Nu op het laptopscherm lijkt het mij dat het ook een hommel kan zijn. Is er een deskundige in de buurt? Hoe dan ook: weer een heel mooie dichtbijopname!

    Constant Coolsma

    6 jan 17 at 23:39

Leave a Reply