Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Religieuze radio

3 comments

Foto van naam van radiostation boven deur

Congonhas do Campo (MG) Brazilië 2012

Dit radiostation (‘de zender van de goede Jezus’) kwam ik tegen nabij de kerk Santuário do Bom Jesus de Matosinhos en de beroemde beelden van Alejadinho, die onlangs nog op het weblog van collega-Braziliëganger Constant Coolsma stonden en ook al eens op dit weblog.

In Brazilië zijn diverse religieuze radio- en televisiezenders van zowel katholieke als evangelistische huize.

Written by Bert Ernste

maart 18th, 2017 at 6:26 am

3 Responses to 'Religieuze radio'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Religieuze radio'.

 1. Mooi dat er speciale religieuse radio zenders zijn ,bij jullie in Brazilie.

  Marie Sassen

  18 mrt 17 at 11:32

 2. In principe niets mis met religieuze zenders, maar een aantal van die kerken hier in Brazilië zijn van een nare soort, die arme mensen heel veel geld uit de zak kloppen onder meer met beloftes, die ze niet kunnen waarmaken. De leiders van dergelijke, meestal evangelische kerken leven in extreme luxe.

  Bert Ernste

  18 mrt 17 at 11:37

 3. Helemaal met je eens, Bert. Het is walgelijk hoe sommige van die evangelische voorgangers, die zichzelf soms graag bisschop noemen, gelovigen uitbuiten. Volgens mij geloven ze zelf helemaal niet echt, want anders zouden ze wakker moeten liggen van hun Laatste Oordeel.

  Constant Coolsma

  18 mrt 17 at 21:04

Leave a Reply