Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Met spandoek naar Schiphol

5 comments

Foto van spandoekautomaat

Schiphol 2015

Lang geleden kwamen mensen op het idee om geliefden op Schiphol af te halen met ballonnen en spandoeken. Zo’n spandoek werd dan thuis gemaakt van een oud laken met restjes verf en viltstiften. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Je kunt op Schiphol een spandoek gewoon uit de automaat trekken. Toch anders dan die huisvlijt van vroeger.

Written by Bert Ernste

mei 28th, 2017 at 5:26 am

5 Responses to 'Met spandoek naar Schiphol'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Met spandoek naar Schiphol'.

 1. Ik vind huisvlijt leuker maar dit is wel heel handig als je pas op Schiphol bedenkt dat het wel leuk is om een spandoek te hebben om iemand te verwelkomen. Ik heb het nog nooit zien staan op Schiphol Ik zal de volgende keer goed opletten

  Marie Sassen

  28 mei 17 at 07:42

 2. De bannerautomaten staan in alle aankomsthallen, zo lees ik hier.

  Bert Ernste

  28 mei 17 at 08:16

 3. Zo ben ik nog nooit ingehaald. 🙂

  Joop Liefaard

  28 mei 17 at 11:06

 4. Nee, Joop, dat is mij ook nog niet overkomen. En eerlijk gezegd zit ik er ook niet op te wachten. Laten ze het voor mij maar intiem houden; ik ben tenslotte geen elftal in mijn eentje.

  Constant Coolsma

  28 mei 17 at 20:37

 5. Mijn idee, Constant.

  Bert Ernste

  29 mei 17 at 05:30

Leave a Reply