Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Zwaar gevederde kip

2 comments

Foto van kip

Schiermonnikoog (Friesland) 2017

Mooi, die kippen met rijke vederdracht – tot op de poten toe.

Written by Bert Ernste

augustus 9th, 2018 at 5:19 am

2 Responses to 'Zwaar gevederde kip'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Zwaar gevederde kip'.

  1. Een prachtige kip Die zal het in de winter niet koud krijgen en in de zomer niet te heet .Mensen denken vaak dat als de schapen geschoren zijn dat ze het dan lekker koel hebben in de zon terwijl de kans op verbranding van hun vel groot is en de isolatie werking van de wol die ook de zon warmte tegen houdt er dan niet meer is.In het voorjaar scheren zodat ze dan in de zomer weer een beschermende laag wol op hun vel hebben

    Marie sassen -Doyer

    9 aug 18 at 08:46

  2. Wat een prachtige verenpracht! En dan te bedenken dat de evolutie dit niet ‘voor het mooi’ zal hebben bedacht, maar dat de vormen en kleuren een nuttige functie hebben of op zijn minst hebben gehad.

    Constant Coolsma

    9 aug 18 at 13:57

Leave a Reply