Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Dingen, die voorbijgaan 2

one comment

Foto van huis

Doetinchem (vermoedelijk) jaren 1930

Een tijdje terug schreef ik over het ouderlijk huis van mijn moeder aan de Terborgseweg in Doetinchem, dat inmiddels is afgebroken. Later woonden mijn ouders er lange tijd. Onlangs vond ik bovenstaande oude foto van het pand. Ik heb die ook aan de eerdere blogpost toegevoegd.

Foto van afgebroken huis

Written by Bert Ernste

augustus 27th, 2018 at 5:25 am

One Response to 'Dingen, die voorbijgaan 2'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Dingen, die voorbijgaan 2'.

  1. Prachtige oude foto, met die sepiakleur uit de albums van ouders en grootouders. Wat mogen we dankbaar zijn dat de fotografie werd uitgevonden.

    Constant Coolsma

    27 aug 18 at 15:14

Leave a Reply