Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Norwich Guild Hall | Twee klokken

3 comments

Foto van stadhuis

Norwich (Norfolk) Engeland 2017

“Als mijn geheugen mij niet bedriegt”, schreef ik hier eerder. Wel, het geheugen bedroog, want dit is niet het stadhuis van Norwich, maar de Guild Hall. Dat kon ik via internet achterhalen.

Achter dit pand aan de overkant van de straat het stadhuis (City Hall), waarvan de toren zichtbaar is. Ik meende dat beide gebouwen aan elkaar vast zaten.

Ik liep er lang met een Engelse vriend die zei: “daar is City Hall”. Voor mij was dat dit beeld. Zo komen misverstanden in de wereld.

Written by Bert Ernste

september 7th, 2018 at 5:55 am

3 Responses to 'Norwich Guild Hall | Twee klokken'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Norwich Guild Hall | Twee klokken'.

 1. Jammer dat ze dat grote gebouw er achter hebben gezet met NOG een klok erop Hij past er niet bij maar het is wel makkelijk dat je nu kunt zien hoe laat het is want die oude klok staat stil

  Marie sassen -Doyer

  7 sep 18 at 07:18

 2. De tekst van deze blogpost is aangepast. Ik had het mis. Het gebouw met de achterste toren zit niet aan het voorste vast. Het voorste is ook niet City Hall, maar de Guild Hall. Het achterste gebouw is wel City Hall. Excuses voor de verwarring.

  Bert Ernste

  7 sep 18 at 07:52

 3. Britten rijden niet alleen aan de verkeerde kant van de weg, ze zorgen voor veel meer verwarring, is ook mijn ervaring 😉

  Constant Coolsma

  7 sep 18 at 19:18

Leave a Reply