Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Nederland in het wereldverkeer

2 comments

Scan van kaart uit atlas

Vanwege de herinnering aan mijn vliegreis 65 jaar geleden, die gisteren op dit weblog stond, deze kaart met Nederland in het wereldverkeer. Ik weet overigens niet uit welk jaar de atlas is, waaruit deze kaart komt.

(Kaart groter door erop te klikken.)

Written by Bert Ernste

februari 11th, 2019 at 6:22 am

2 Responses to 'Nederland in het wereldverkeer'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Nederland in het wereldverkeer'.

 1. Prachtig deze kaart met het wereldverkeer . Vroeger in Doorn hing zo,n kaart bij ons in de kamer waar op ik de kinderen liet zien waar hun vader met zijn boot naar toe ging .De kleinkinderen in Thailand hebben geen idee waar hun vader allemaal rond vaart op de wereld zeeen . Hoewel het onderwijs in Thailand best heel goed is en de kinderen op de kleuterschool al beginnen met engelse les .is het vak van aardrijkskunde niet veel verder dan hun eigen land.Dat is natuurlijk ook wel een groot land

  Marie sassen -Doyer

  11 feb 19 at 11:20

 2. Als ik dat vergelijk met de kaarten van alleen de KLM tegenwoordig…
  Zijn dit vlieg- en bootverbindingen samen?
  De wereld is een stuk kleiner geworden!

  Constant Coolsma

  11 feb 19 at 14:39

Leave a Reply