Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Rimpels

2 comments

Foto van rimpels in boombast

Itanhaém (SP) Brazilië 2017

Dacht u bij de titel ook aan uw eigen rimpels?

Written by Bert Ernste

april 8th, 2019 at 5:23 am

2 Responses to 'Rimpels'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Rimpels'.

  1. Ja Bert, ik dacht direct aan mijn eigen rimpels. Dit zijn rimpels in een boom neem ik aan, dit heb ik nog nooit gezien. Hoe zou dit komen? Je ziet het hier wel eens als een boom een onderdeel is van een afrastering en als er dan ijzerdraad om heen zit wat er in de loop van de tijd helemaal in gegroeid is, maar dan zou hier wel erg veel draad omheen hebben gezeten.

    Marie sassen -Doyer

    8 apr 19 at 07:21

  2. Nee, ik dacht niet meteen aan mijn eigen rimpels (een vorm van ontkenning?), maar ook niet aan een boom. Kunnen die boomrimpels misschien ontstaan bij een boom die geregeld tegen een harde wind op moet groeien?

    Constant Coolsma

    8 apr 19 at 15:17

Leave a Reply