Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Villa in Doorn

5 comments

Foto van groot pand

Doorn (Utrecht) 2018

Written by Bert Ernste

augustus 15th, 2019 at 5:26 am

5 Responses to 'Villa in Doorn'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Villa in Doorn'.

 1. Mooi oud huis heeft hier vroeger Fre Dommisse gewoond ? en die had er toen een winkel bij in.

  Marie sassen -Doyer

  15 aug 19 at 07:47

 2. Ik had nooit van Fré Dommisse gehoord, maar ik lees hier dat ze schrijfster was en een kunsthandel in Doorn had. Ik weet niet of dat in deze villa was.

  Bert Ernste

  15 aug 19 at 08:25

 3. Jazeker Bert. Dat was de kunsthandel/winkel van Fre Domisse. Vlakbij het oude tot gymzaal verbouwde kerkje waar wij gymnastiekles hadden. Daar moesten we naartoe lopen, netjes twee aan twee in een rij. Ik denk de jongens en de meisjes apart of kwam dat later pas? Leuk die foto’s. Was je in Doorn? O ja, en over die kunsthandel: dat was voor ons het adres voor een cadeautje. Ik kocht er van mijn zakgeld peper- en zoutstelletjes voor mijn zussen toen ze trouwden en verschillende vazen/vaasjes en asbakken voor mijn ouders.

  Jos

  15 aug 19 at 09:23

 4. Leuk te weten dat het inderdaad de villa / kunsthandel van Fré Dommisse was.

  Bert Ernste

  15 aug 19 at 09:36

 5. Ik herinner mij haar nog precies en als je een apart en mooi cadeautje wilde hebben dan moest je bij Fre Dommisse zijn

  Marie sassen -Doyer

  15 aug 19 at 20:21

Leave a Reply