Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Trotse autobezitter(s) 2

2 comments

Foto van man bij oude auto

Doetinchem (Achterhoek) jaren ’40

Op deze foto staat mijn grootvader Johan Evert de Jong (*1894 Groenlo – †1956 Utrecht) aan de Terborgseweg in Doetinchem naast zijn nieuwe aanwinst, volgens mij een Oldsmobile 66 uit 1947. Gisteren stond hij op dit weblog met een Ford T.

Written by Bert Ernste

januari 3rd, 2020 at 6:22 am

2 Responses to 'Trotse autobezitter(s) 2'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Trotse autobezitter(s) 2'.

  1. Je grootvader hield vast van auto.s Jullie hebben toch ook in de Terborgsestraat gewoond .

    Marie sassen -Doyer

    3 jan 20 at 08:56

  2. Die T-Ford van gisteren heb ik zelf niet meer gezien, denk ik. Maar deze Oldsmobile van vlak na de tweede wereldoorlog herinner ik me nog wel. Echte Amerikaanse overvloed, met die grote ramen en witte banden. Alleen de staartvinnen waren er nog niet.

    Constant Coolsma

    3 jan 20 at 14:28

Leave a Reply