Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Stationsklok

one comment

Foto van klok aan muur

Harmelen (Utrecht) 2018

Deze klok, die zegt een klok te zijn uit 1870 van Kensington Station in Londen, zag ik aan een muur in het Utrechtse Harmelen.

Written by Bert Ernste

augustus 1st, 2020 at 5:22 am

One Response to 'Stationsklok'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Stationsklok'.

  1. Een mooie echte klok ondanks zijn deuk. De moderne kinderen kunnen over een tijdje niet meer zien op deze klok hoe laat het is en het woord KWART over of Kwart voor kennen ze straks OOK niet meer. Ze kijken alleen digitaal naar de klok en dan is het 10.15. Onze autistisch klein zoon kan echt alleen digitaal klok kijken op het station met deze oude klok snapt hij er niks van. Hij kan lezen en schrijven en hij kan wat Engels lezen en schrijven maar op deze klok is het voor hem NIET te zien hoe laat het is.

    Marie sassen -Doyer

    1 aug 20 at 07:14

Leave a Reply