Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Londen: nog een brug

one comment

Foto van brug over kanaal

Londen (Engeland) 2019

Written by Bert Ernste

september 12th, 2020 at 5:29 am

One Response to 'Londen: nog een brug'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Londen: nog een brug'.

  1. Weer een heel andere maar prachtige brug . Hebben wij in Nederland ook zulke mooie bruggen of is dit typisch Engels Ken Follet schrijft zo prachtig over het bouwen van de rondingen wat eerst in cathedralen werd gebruikt en later ook bij bruggen Eerst waren alle daken van de oude kerken van hout en dat brandde nogal eens af later leerden ze van steen die ronde bogen maken , Eerst als kerk daken en later ook voor bruggen

    Marie sassen -Doyer

    12 sep 20 at 07:07

Leave a Reply