Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Rotskust

2 comments

Foto van rotskust en blauwe zee

Nabij Agios Spiridonas (Corfu) Griekenland 2019

Rotsige kust in het noorden van Corfu, uitkijkend op Albanië.

Written by Bert Ernste

mei 2nd, 2021 at 5:29 am

2 Responses to 'Rotskust'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Rotskust'.

 1. Een mooie rotskust. Prettige zondag.

  Marie sassen -Doyer

  2 mei 21 at 07:12

 2. Wat ligt het toch dicht bij elkaar.
  Altijd leuk gevonden: grenzen, grensovergangen en vergezichten.
  A propos grenzen, De allerleukste voorbeelden daarvan zijn toch wel allerhande enclaves en exclaves en soms nog weer daarin geneste enclaves en exclaves (ik dacht dat het ‘record’ op 3 stond) en de curiositeit van de Vaticaanse en SMOM*-gebieden in Rome.

  * SMOM – Soevereine Militaire Orde van de Maltezers (Maltese ridders). Een soort van religieus ‘staatje’ dat enkele grondgebieden heeft in Rome. Een tweetal kerken, een villa en een palazzo aan de chique winkelstraat ‘via dei Condotti’. Meestal zit de poort dicht, maar als je geluk hebt kun je met je teen heel eventjes stiekem een ‘ander landje’ aan raken. Bij de villa is een prachtige poort met een sleutelgat waardoor je – niet toevallig – een prachtig gekaderd beeldje hebt op de Sint Pieter.

  roland

  5 mei 21 at 13:25

Leave a Reply