Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Nestkasten

2 comments

Foto van puntgevel met nestkasten

Utrecht 2019

Written by Bert Ernste

juli 18th, 2021 at 5:23 am

2 Responses to 'Nestkasten'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Nestkasten'.

  1. Zijn het inderdaad NESTKASTEN of is het een soort versiering. Ik zou niet weten hoe je ze kunt schoonmaken of er zit een deurtje aan de achterkant. In onze vernieuwde Uilenkast heeft al een uil ingezeten maar die is opgegeten door een steenmarter. Steeds proberen ze de kast ZO te maken dat er geen steenmarter in kan maar steeds is die marter hun te slim af. Er lagen alleen nog veren in de kast. Prettige Zondag !!

    Marie sassen -Doyer

    18 jul 21 at 07:19

  2. Het zijn nestkasten, ik denk voor gierzwaluwen. Of die schoon gemaakt moeten worden of dat de vogels daar zelf voor zorgen weet ik niet. Je ziet dit soort nestkasten en andere modellen steeds meer in nieuwbouw.

    Bert Ernste

    18 jul 21 at 09:21

Leave a Reply