Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Salomé

one comment

Foto van steen met voorstelling aan muur

Utrecht 2020

Nog een foto van een steen in een kademuur van de Utrechtse Drift. Deze heeft geen onderschrift  zoals die van gisteren en eergisteren. Dat lijkt eraf gebroken te zijn. Ik vind het een leuk beeld, maar kon niet goed uitmaken wat er verbeeld wordt. Op deze pagina (dank zij een reactie eergisteren) zag ik dat het Salomé met het hoofd van Johannes de Doper is.

Written by Bert Ernste

november 10th, 2021 at 6:25 am

One Response to 'Salomé'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Salomé'.

  1. Het zijn wel hele aparte gedrochten. Een vrouwen figuur met alleen benen en ik zie geen armen en een vogel op haar hoofd en de andere figuur heeft wel handen en voeten maar een heel apart gezicht Ik vind het knap dat je daar Salome em Johannes de Doper in herkent.

    Marie sassen -Doyer

    10 nov 21 at 08:00

Leave a Reply