Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Schildpad

one comment

Foto van kop van schildpad

São Paulo (SP) Brazilië 2021

Daar komt hij aan:

Foto van schildpad lopen op stenen

São Paulo (SP) Brazilië 2021

Written by Bert Ernste

januari 21st, 2022 at 6:27 am

One Response to 'Schildpad'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Schildpad'.

  1. Dat is een hele mooie bijzondere schilpad. Wij hadden in Doorn ook een schilpad en die heette Johannes en hij had op zijn rug een plakkertje met zijn naam en adres er op. Wat soms liep hij uit de tuin en dan vonden ze hem drie tuinen verder en dan werd Johannes weer thuis gebracht. Later hebben we ook nog een kleiner gehad en die heette Leonof naar een Russische ruimtevaarder. Ze zijn nog mee verhuisd naar Drenthe waar ze uiteindelijk allebei zijn dood gegaan.

    Marie sassen -Doyer

    21 jan 22 at 08:43

Leave a Reply