Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

São Paulo: spiegeling 2

one comment

Foto van gebouwen en spiegeling van gebouwen

São Paulo (SP) Brazilië 2021

Written by Bert Ernste

januari 23rd, 2022 at 6:27 am

One Response to 'São Paulo: spiegeling 2'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'São Paulo: spiegeling 2'.

  1. Prachtig deze spiegeling. Ik moest weer even kijken of je nu weer ergens DOORHEEN keek maar het is een spiegeling. Een hele knappe foto. Prettig zondag !!! Geert is even van uit Panama hierheen gekomen en de komende week vliegt hij naar Thailand. Hij vaart op een dienst tussen Panama en Chili naar China Japan en Korea. De covid maakt het allemaal heel ingewikkeld vooral met aflossingen van de bemanning, dit kan alleen in Zuid Amerika.

    Marie sassen -Doyer

    23 jan 22 at 09:00

Leave a Reply