Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Roodborstje in de sneeuw

one comment

Foto van roodborstje in sneeuw

Utrecht 2021

Gefotografeerd door het raam, want ik wilde het beestje niet aan het schrikken maken door naar buiten te gaan. Helaas helpt fotograferen door dubbel glas niet bij de scherpte. Maar ik vond het beeld te leuk om weg te laten.

Written by Bert Ernste

januari 27th, 2022 at 6:26 am

One Response to 'Roodborstje in de sneeuw'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Roodborstje in de sneeuw'.

  1. Ik vind het een prachtig helder beeld van dit mooie roodborstje in de sneeuw. Het is hier nu nat en guur weer. Helder vriesweer en sneeuw zou gezonder en mooier zijn, maar wij kunnen het niet uitzoeken.

    Marie sassen -Doyer

    27 jan 22 at 08:45

Leave a Reply