Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Bomen in water

one comment

Foto van reflectie van bomen in water

Utrecht 2021

Written by Bert Ernste

mei 27th, 2022 at 5:27 am

One Response to 'Bomen in water'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Bomen in water'.

  1. Mooie foto van de weerspiegeling van de bomen in het water. Ik heb zelf ook een tijd geleden zo’n foto gemaakt van onze paddenpoel in ons weiland. Ons weiland ligt in de trek van de padden naar een moeras gebied bij ons in de buurt. Onderweg komen ze altijd door onze tuin en weiland. Als het grondwater hoog staat dan blijft het land droog en de paddenpoel vol met water. In de droge tijd is de poel praktisch helemaal leeg.

    Marie sassen -Doyer

    27 mei 22 at 09:24

Leave a Reply