Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Kerkdeur

one comment

Foto van stevige dubbele deur

Doetinchem (Achterhoek) Gelderland 2016

Written by Bert Ernste

juni 25th, 2022 at 5:25 am

One Response to 'Kerkdeur'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Kerkdeur'.

  1. Een mooie stevige kerkdeur. De ronding met die stenen er boven vind ik ook knap gedaan. In het boek The pillars of the earth van Ken Follet staat zo goed beschreven hoe moeilijk het was de ronde koepels te metselen in de daken van de kerken. Oorspronkelijk waren die daken meestal van hout. De scheepsbouwers konden die rondingen van hout wel maken. In onze oude kerk in het dorp is nog zo’n houten ronding in het dak.

    Marie sassen -Doyer

    25 jun 22 at 07:39

Leave a Reply