Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Geldkist | Strongbox

one comment

Foto van geldkist

São Paulo (SP) Brazilië 2021

De geldkisten hierboven en hieronder zijn uit de 18e eeuw. Zulke kisten met geld of waardepapieren vervoeren is wel even anders dan via internet geld overmaken of documenten digitaal verzenden. De bruine, ijzeren kist weegt 800 kg.

Foto van groene geldkist

São Paulo (SP) Brazilië 2021

Written by Bert Ernste

juli 29th, 2022 at 5:26 am

One Response to 'Geldkist | Strongbox'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Geldkist | Strongbox'.

  1. Dat waren inderdaad hele degelijke en ontzettende zware geldkisten. Nu gaat het geld maar zo digitaal in het rond. Per internetbankieren, wat ik ook nog doe (87 jaar), is het een druk op de toets en het is in binnen- en buitenland zonder een zware kist. Wat is er veel veranderd en dat blijft het ook nog veranderen.

    Marie sassen -Doyer

    29 jul 22 at 07:42

Leave a Reply