Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Sierlijke brievenbus

one comment

Foto van versierde brievenbus

Utrecht 2021

Written by Bert Ernste

september 20th, 2022 at 5:29 am

One Response to 'Sierlijke brievenbus'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Sierlijke brievenbus'.

  1. Inderdaad .. dit is een sierlijke en deftige brieven bus. Dankzij een initiatief van de plattelandsvrouwen hebben alle boerderijen al enige tijd geleden een brievenbus MET huisnummer langs de weg staan. Het was daarvoor altijd vooral voor een dokter of ambulance vreselijk moeilijk om de huisnummers op boerderijen,die vaak een eind vanaf de weg staan, te kunnen lezen. Vooral in het donker, want wij hebben hier ook geen straatlantaarns.

    Marie sassen -Doyer

    20 sep 22 at 07:30

Leave a Reply