Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

São Paulo: stad van hoogbouw

2 comments

Foto van hoge gebouwen

São Paulo (SP) Brazilië 2021

Written by Bert Ernste

september 27th, 2022 at 5:25 am

2 Responses to 'São Paulo: stad van hoogbouw'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'São Paulo: stad van hoogbouw'.

  1. Het is knap dat ze deze gebouwen kunnen bouwen, maar ik vind ze vreselijk. Het voorste gebouw is wel mooi, maar dat glazen geval er naast past niet erg bij elkaar. Het zal vast wel wennen zijn om er tussen te wonen, maar mij lijkt het helemaal niks.

    Marie sassen -Doyer

    27 sep 22 at 06:51

  2. Wel leuk om te zien: drie generaties bouwen achter elkaar in verschillende stijlen. Van steen, via jaren ‘80 (net 70?) snelle en open bouw met veel oorspronkelijk enkelglas in aluminium kozijnen naar een ‘2000’ gebouw met volledige – uiteraard spiegelende – glazen façade.

    Roland

    29 sep 22 at 06:47

Leave a Reply