Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Buitenbieb (Openbare boekenkast)

one comment

Foto van boekenkastje aan schutting

Foto van boekenkastjeUtrecht 2021

Je ziet ze tegenwoordig overal, van die openbare boekenkasten en -kastjes.

Written by Bert Ernste

oktober 8th, 2022 at 5:27 am

One Response to 'Buitenbieb (Openbare boekenkast)'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Buitenbieb (Openbare boekenkast)'.

  1. Wij hebben zelfs in ons kleine dorp zo’n buiten bibliotheekje. Een heel enkele keer vind ik er een interessant boek maar meestal zijn het snertboeken. Ook in de kringloopwinkel in een ander dorp is nu een boekenafdeling. De kringloopwinkel vertelde dat ze daar nog best wat mee verdienden. Een enkele keer vind ik daar nog wel eens een boek. Er schijnt dus toch nog wel gelezen te worden of misschien ook weer niet zodat de boeken juist WEG gedaan worden. Ik denk dat de jeugd niet verder komt dan de verplichte boeken op de middelbare school en daar kun je ook aardig ver komen door alleen de uittreksels te lezen.

    Marie sassen -Doyer

    8 okt 22 at 07:57

Leave a Reply