Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Pand met toren

3 comments

Foto van monumentaal pand

Utrecht 2021

Written by Bert Ernste

november 6th, 2022 at 6:22 am

3 Responses to 'Pand met toren'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Pand met toren'.

 1. Misschien een jeugd-fantasie, maar wat lijkt me dat leuk. Als ik het goed zie zit er ook nog een klein platform boven het beglaasde deel. Ik vraag me af of het toegankelijk is en vaak gebruikt wordt. Zeker met panden boven winkels. Soms zie je dat de toegang naar de 1e of 2e verdieping zelfs helemaal weggehaald is en dat deze verdieping spookachtig leeg staat. Compleet met kapotte ramen in het ergste geval of alleen groezelig vieze gordijntjes en duisternis.
  Dat was in Maastricht aangepakt met het wonen-boven-winkels-project. Daarvoor hebben ze aan de achterzijde van de panden een doorlopende galerij gemaakt.

  Roland

  6 nov 22 at 09:09

 2. Wat een mooi spannend appartement boven de winkels. Inderdaad moeten er veel meer apartementen komen boven de winkels. Het tekort aan woonruimte vooral in de steden is heel groot Prachtig zo’n project als ik lees in Maastricht.

  Marie sassen -Doyer

  6 nov 22 at 12:33

 3. Roland

  10 nov 22 at 16:12

Leave a Reply