Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Oude reclame: karpetten en meer

2 comments

Foto van oude reclame op muur

Utrecht 2021

Written by Bert Ernste

november 9th, 2022 at 6:24 am

2 Responses to 'Oude reclame: karpetten en meer'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Oude reclame: karpetten en meer'.

  1. Ik weet niet of er nog mensen zijn die kapetten kopen. Een groot deel weet waarschijnlijk niet eens meer WAT karpetten zijn. Ook linoleum wordt vast niet veel meer gelegd. Het is nu allemaal anders. Maar het blijft een mooie grote reclame.

    Marie sassen -Doyer

    9 nov 22 at 08:39

  2. Karpetten, het klinkt oubollig inderdaad en de hoeveelheid mensen die het woord nog gebruiken zal inderdaad afnemen. Zoiets had ik aan de hand toen ik ooit een winkelbediende van een witgoed- en elektronicawinkel hier een chique oude dame erg vreemd zag aankijken toen ze om peertjes vroeg. Het ‘we zijn geen groente- en fruitwinkel’ zei genoeg over hoe de dame verder ingeschat werd qua mentale capaciteiten.

    Roland

    10 nov 22 at 16:22

Leave a Reply