Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Bier tegen depressie

one comment

Foto van bestelwagen met ‘Antidepressant’

Praag (Tsjechië) 2016

In eerste instantie dacht ik dat het hier om een bestelwagen van een apotheek ging, al vond ik het wel vreemd dat die zo prominent een reclame voor een geneesmiddel tegen depressie voerde. Pas in tweede instantie las ik de de ondertitel: Autumn Dark Ale (Herfst Donker Bier, herfstbockbier?). Het gaat dus om reclame voor bier. Niet misplaatst nu de feestdagen aanbreken.

Written by Bert Ernste

december 23rd, 2022 at 6:29 am

One Response to 'Bier tegen depressie'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Bier tegen depressie'.

  1. Straks allemaal vrolijke bierdrinkers de komende kerstdagen. Als ze met oud en nieuw maar niet al te veel bier drinken en dan ook nog vuurwerk afsteken, dan komen er weer ongelukken maar dan waren ze in ieder geval vrolijk. Prettige feestdagen !!!

    Marie sassen -Doyer

    23 dec 22 at 09:07

Leave a Reply