Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Koeien en grote beuk

one comment

Foto van weiland met koeien en een grote beuk

Utrecht 2013

Written by Bert Ernste

juni 23rd, 2023 at 5:29 am

One Response to 'Koeien en grote beuk'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Koeien en grote beuk'.

  1. Mooi die weide met koeien EN bomen. Dat zie je hier in Drenthe niet. De weilanden waren hier vaak klein en een boom haalt veel gras weg met zijn schaduw. De meeste walletjes tussen de weilanden zijn beschermd en de bomen die er op groeien vaak eiken mogen niet gekapt worden. Bij storm weer gaan ze nog wel vaak om omdat ze de meeste wortels op het smalle walletje hebben staan. De schaduw van de bomen is in de hitte een heerlijke plek voor het vee !!

    Marie sassen -Doyer

    23 jun 23 at 08:00

Leave a Reply