Bert Ernste – Utrecht | São Paulo • weblog

Brazilië, West-Papua, media en meer

Akker omringd door bomen

one comment

Foto van akker omringd door bomen, schermbloemen op de voorgrond

Tussen Driebergen en Maarn (Utrecht) 2022

Written by Bert Ernste

augustus 20th, 2023 at 5:26 am

One Response to 'Akker omringd door bomen'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Akker omringd door bomen'.

  1. Ik heb net een paar van deze witte bloemen langs de rand van de akker tegenover ons huis geplukt. Een prachtige foto en het landschap lijkt erg op het landschap hier met kleine akkers en bomen of een bosrand er om heen. Het bosje dat tegen over ons staat en tussen twee akkers ligt noemde onze oude buurman een GERIEF bosje. Hij haalde er direct toe we hier kwamen twee stevige takken uit om onder de waslijn te steken en ook de palen rond ons land kwamen toen nog uit dit bosje. Nu haal je ze kant en klaar uit de landbouw winkel.

    Marie sassen -Doyer

    20 aug 23 at 16:49

Leave a Reply